Pentru detalii
Click pe imagineComisia Europeană a răspuns în mod oficial la
ICE "Salvați albinele și fermierii"

Aceasta împărtășește preocupările noastre privind sănătatea, apa, solul, producția de alimente și biodiversitatea și solicită transpunerea în legislația europeană a propunerii de reducere a pesticidelor (SUR). În 2022, Comisia Europeană a publicat o propunere pentru un nou regulament privind pesticidele, care vizează reducerea utilizării acestora în UE cu 50% până în 2030, pentru a proteja natura, polenizatorii și sănătatea umană.

Acum depinde în primul rând de Parlamentul European să își formuleze poziția cu privire la noua lege și să convină asupra legislației finale. Aceasta va fi discutată în parlamentele naționale și în Consiliul UE.

Salvarea albinelor și a fermierilor nu s-a terminat! Este timpul să vă implicați din nou!

Vă punem la dispoziție mai jos instrumentul online necesar pentru a vă implica activ în fiecare etapă a acestui proces și de a exercita o presiune suplimentară asupra factorilor de decizie.

Prin acest instrument puteți trimite un e-mail către decidentul potrivit din Parlamentul European (și, într-o etapă ulterioară, deputaților și miniștrilor naționali), cerându-le să sprijine această lege.

Nu există niciun plan B(ee) - Avem nevoie de o reducere puternică a folosirii pesticidelor

Mod de completare

  1. Selectați din listă prin bifare europarlamentarii de care vă simțiți reprezentat și cărora doriți să vă adresați. Chiar pe toți, dacă doriți acest lucru.

  2. Completați câmpurile cu datele personale, în special cele marcate cu (*) ca fiind obligatorii. Informațiile dvs. personale vor fi păstrate private și păstrate în siguranță.

  3. În câmpurile Subiect și Mesajul dvs. apar câteva mesaje prestabilite de organizatori dar, în cazul în care simțiți nevoia să le completați sau să le înlocuiți o puteți face. Sunt editabile.

  4. Bifați dacă doriți sau nu să fiți informat pe mai departe cu privire la acest demers.

  5. Apasați butonul Trimiteți un Email.

Politica de confidențialitate
  Politică confidențialitate   Politică cookies   Contact   Disclaimer   Opinia ta ©Copyright Eurohonig